tisdag den 20:e

Hallå där mina fina! Till en början var min dag jobbig, jag snoozade klockan tre gånger imorse innan jag tillslut gick upp ur min varma säng och den fortsatte med att vara långtråkig. Idag har jag syndat, jag har tagit långa pauser och jag har inte ångrat mig. Får bara hoppas att det här inte blir någon "dålig" vana igen.. 
Efter att skolan tagit slut så kom jag hem och insåg att mamma lagat soppa till middag, och jag avskyr soppa. Enligt mig är inte soppa mat, man blir inte mätt på soppa. Blää.. Så har gått runt och småätit hela kvällen.. dock har det som tur är varit frukt, så det är ju inte så farligt. 
Efter den äckliga soppan så fick min dag en vändning! Jag och Eftis gick på stan för att handla lite presenter hehe, och sen fortsatte jag bort till mejeriet där det var spa-kväll med uppträdanden. Har haft en supermysig kväll med helt underbara människor. Jag har träffat på "nya" sociala människor som verkar vara hur trevliga som helst, så tummen upp för det! Förövrigt har jag fått manikyr, håret stylat, blivit sminkad, fått massage samt fått mina ben vaxade haha. Snacka om att inte vara van vid så mycket pyssel på en och samma dag haha! Har haft en riktigt jäkla ta-hand-om-mig-själv-dag bara att jag slapp göra det själv hihi. 
före och efter sminkning, stilig som få!

Sedan jag kom hem har jag ätit lite mackor till plugget inför morgondagens kommunikationsprov. Har även haft lite träningsvärk idag och det har känts bra haha, ville bara säga det. Nu hade jag tänkt att titta på Modern Families och läsa igenom ett par sidor i boken en gång till och sen sova. Är helt slut. Natti kära ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback