När en skitdag blir till en toppendag, det är fan det bästa jag vet.

 
 
Hallå där mina fina! Jag tänkte bara säga att de senaste dagarna varit rätt så förjävliga. Har kämpat mot en satans förkylning och försökt minska en spränghuvudvärk samt svullnaden i halsen med hjälp av olika former av tabletter, nässpray och så försökt ta död på min kväll-/natthosta med en hel del hostmedicin. Känns ju inte så värst skoj, så att säga. 
Men gårdagen blev ändå lite bättre framåt eftermiddagen eftersom vi fick sluta redan vid 3 istället för 4, och så drog jag och Elin en trevlig liten sväng förbi dollarstore någon gång under kvällskvisten! Idag eftermiddag förgylldes också min dag med tanke på att det äntligen var dags för min, Jossas och Mathildas matdag! Och guuuud vad gott det var! Hemma hos Jossa bjöds det på stekt kycklingfilé med pommes och bearnaissås och så blåbärssmulpaj med vaniljsås till efterrätt, och så en hel del snack om allt mellan himmel och jord på det. Riktigt mysigt, trevligt och himla gott. 
Imorgon har jag coopertestet på idrotten, ser inte fram emot det måste jag nog erkänna. Känns som att jag kommer ramla ihop efter att knappt ha kommit runt halva första varvet, om jag ens kommer så långt. Kommer nog gå skit, blää... Och så är det jobb och massa plugg som väntar efter skolan. Dagens höjdpunkt är ju helt klart jobb haha!
Nu ska jag försöka stänga av datorn och luta mig tillbaka till min bok. Har bytt ut mina kära serier mot Anne Frank - så minns jag henne av Miep Gies. Detta är inte alls min typ av bok, men denna var riktigt mäktig och har verkligen fänglsat mig. Natti ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback