onsdag, torsdag, fredag, lördag

Hallå där alla ni morgonpigga människor! Jag hoppas ni håller er friska och lyckliga och håller aktivit igång med allt plugg som måste in. Den här veckan har jag iallafall massa grejer som ska lämnas in. Usch. Så jag får väl ta tag i det ikväll eller imorgon efter jobbet. 

Sen jag skrev här sist har jag pluggat, pluggat och pluggat ännu mer. Jag har även hunnit få två jobbpass avklarade samt gått på stan och käkat McDonalds med mina bröder, Elin och Johanna. Egentligen var det tänkt att vi skulle äta på Subway, men det gör ingenting eftersom det smakade himmelskt!!
I fredags var det temafest. Dagen började med en bra skoldag, inte alls för jobbig och med en hel del bra folk. Efter att jag kommit hem från skolan, samma dag, och var mitt uppe i min fjortissminkning så överraskar min kära saknade farbror samt en annan gammal och saknad vän till familjen oss med sitt besök. Jag är lite ledsen över att de kom så sent och på en så opassande dag att jag inte alls han spendera mycket tid med dem. Känns inte alls bra i magen men men.. 
Strax innan klockan 5 var jag iallafall påväg hem mot Lisa där det väntade förfest med ett gäng riktigt grymma brudar. Så vi körde på med alkohol, spel och en hel del snack innan det var dags att dra sig mot bussen mot festen.
Vet inte riktigt vad som hänt med mig den senaste tiden, men jag har tröttnat väldigt tidigt under kvällen och längtade hem och inte heller orkat dricka någon alkohol. Så har det varit på nästan varenda fest nu under den senaste tiden. Vet inte riktigt vad som är fel?! Jag är ju trots allt pepp på allt till en början och brukar ha jätte kul! Jag kanske börjar bli gammal..? Antagligen. 
När jag äntligen kom hem åt jag massa rester och somna efter lite snack med min mamsen.
Igår var det lördag och då fick jag äntligen sova ut. Jag sov ända till klockan halv 1 och någon timma senare kom Emmy hit. Vi åt lite soppa (blää), choklad och tittade på några filmer. Första filmen var Ice Age 4, på tur stod All About Steve, och någon gång efter halva filmen kom även Lisa och var med. Efter det såg vi på The Proposal och när den var slut så drog sig Emmy hemåt. Jag och Lisa avslutade kvällen med att titta på Ghost of Girlfriends Past. Haha vi hade en riktig filmdag så att säga! Men jag gillar sånt. Vi pratade även en hel del om allt och ingenting, vilket inte var så lätt för mig med tanke på hur hes jag var sen kvällen innan, och kollade på gamla bilder och dog av garv. Någon gång under tredje filmen så åt vi även lite hemmagjord pizza, mums! 
Jag hade iallafall en toppendag med mina tjejer och jag saknar de gamla tiderna då vi gjorde sånt här hela tiden. Istället för att se film ensam så såg vi alltid tillsammans haha. 

Förresten, jag hade redan sett alla filmer förutom Ice Age 4 ett x-antal gånger haha... 
Anyway, nu ska jag nog spela lite sims.
Vi hörs mina kära. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback