plugg plugg plugg

Hallå där! Jag hoppas att skolan inte är lika jobbig för er som den just nu är för min klass. Jag är helt slutkörd i huvudet just nu. Idag har jag skrivit en 7 sidors lång hemtenta om de olika ideologierna. Har inte kunnat svara på 2,5 grejer och det känns förjävligt men jag orkaaaar verkligen inte mer!!
Förutom de timmar jag spenderat till att plugga så har jag idag även haft en engelska redovisning och så träffat på lite trevliga brudar på mejeriet. 
Igår hade jag världens sämsta dag, allting gick åt helvete och allt bara kändes fel och jobbigt. Ett tag blev jag så arg så tårarna bara rann över. Förövrigt så hade jag en svenska redovisning och så jobbade jag efter skolan. 
Imorgon är det tänkt att jag har en muntlig redovisning i ledarskap och så ska jag vara med ett seminarium (som min lärare så fint kallar det) om hemtentan jag skrev klart idag. Direkt efter skolan så har jag lovat en kollega och vän att hoppa in för henne och ta hennes arbetspass. Så det blir även lite jobb för mig. :)

Nu hade jag tänkt att packa väskan inför morgondagen och varva ner genom att antingen läsa eller spela lite sims. Mina ögon är helt slut men jag känner att jag ändå inte kommer kunna somna.. Natti mina fina, och ta hand om er. ♥

Förresten så hade jag försökt att mobilblogga i söndagsnatt eftersom jag inte kunde sova och mådde så dåligt. Men inlägget ville inte komma fram och jag blev skitsur. Dock så har jag tänkt att publicera det senare haha. Så om ni ser något konstigt "gammalt" surt inlägg, då vet ni att det är från i söndags. ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback