Är man på skolan, så är man med på gympan. Förstår du hur jag tänker?

 
 
Hallå där! Ååh herre min skapare, vet ni vad jag har suttit och hållt på med i hundra år nu?! Epilerat benen (vaderna, sen tog batteriet slut...)! Jag har tänkt göra det hur länge som helst nu. I vanliga fall så tänker jag inte på hur dem ser ut, men så sitter man där i simhallen i en ring och ser hur hemskt det faktiskt har blivit, och varenda gång jag varit där har jag tänkt "när jag kommer hem, så måste jag epilera benen. Och om jag inte hinner ikväll, så måste jag göra det imorgon!!". Det var verkligen på tiden. Tror nästan att mina ben var värre än min pappas?! Okej, kanske inte.. men jag var riktigt nära! Och jag känner mig så himla mycket fräschare just nu haha, kvinnligare typ. Känns rätt.Nu laddas batteriet inför morgondagens part two, nämligen låren. Wish me good luck haha. 
Var bara tvungen att berätta det för er. Kände att jag ville dela med mig av en så speciell grej med er. ♥ (<haha wtf).
Förlåt, jag är så himla trött just nu. Helt slutkörd i huvudet liksom haha. Har ett (egentligen tre) arbete som måste vara färdigt tills imorgon, en muntlig redovisning (fysatan vad tråkigt!!) och jag orkaaar inte, jag vill bara läsa min bok och sova!!! Men det får vänta, alltså läsandet och sovandet, för det där måste bli klart.
Hade coopertestet idag på idrotten, jätte skoj känner jag, och efter skolan var det även jobb som stod på schemat och sen jag kom hem har jag kollat på ett par sjukt roliga videoklipp, av bl.a. William Spetz och ätit pizza. Ganska så trevligt faktiskt! 
Nää, men nu måste jag faktiskt ta tag i mitt. Ni får ha det så bra. ♥

P.S. 
tryck på "William Spetz" för att förstå min rubrik haha. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback