2012-10-07 Söndag 01.01 (tidsinställt)

Hallå där! Åååååååh jag kommer dö! Tror fan jag blivit matförgiftad?! Okej, kanske inte. Men nästan!(!!) Alltså för 5 timmar sen var jag tvungen (ja, tvungen!) att äta en panpizza, och till det drack jag mjölk. En kvart efter att jag ätit upp det så började solsidan (ååh min bästa sol ♥) och då var jag fortfarande hungrig. Eller jag var inte hungrig, jag ville bara ha äppelpaj. Och då fick jag för mig att äta det och ända sen dess har jag haft hur ont i magen som helst och haft kväljningar. Blää vad jag mår dåligt. Är jag förgiftad? Döende kanske? Allergisk? Eller är jag kanske bara extra känslig mot denna hemska blandning? Hur som helst, kommer jag aldrig kombinera dessa tre så här igen, aldrig någonsin. 

Förövrigt mår jag bra. I lördags installerade jag sims medeltiden, så har suttit och nördat det sen dess.
I fredags låg jag bara hemma kvällen och spela facebookspel. Läste och plugga även lite. Men mer än så fick jag inte gjort!
Igår spelade jag som sagt sims, men någon gång innan klockan 6 var jag, 3 brudar till och Rasmus S. hemma hos Elin. Där bjöds det på urläcker mat, mask-fixande samt förfestande med en hel del snack, vi hade även en debatt på G haha.. 
Senare drog vi oss vidare till kanot där vi skulle fira Tamyres 18 årsdag. Efter några glas med alkohol hade vi riktigt trevligt och ganska så kul. Kvällen slutade strax efter 1 och då fick jag äntligen krypa ner i min mysiga säng. 
I söndags, spelade jag sims samt lite facebookspel innan jobbet. Riktigt skoj och jobbet var även himla skönt idag, inte lika stimmigt som det annars kan vara haha! Sen jag kom hem så hände ju det där hemska illamåendet, men förutom det fick jag lite plugg avklarat och så han jag spela lite sims. 
Men nu har jag riktigt ont i tummen och handen efter allt skrivande (jag mobilbloggar nämligen just nu) så jag tänker säga godnatt haha. Natti mina fina! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback