En bra lördag

Hejsan alla ni fina! Jag tänkte bara titta förbi och uppdatera er lite nu i väntan på att min "friterade korv" ska bli klar på chefville, bara 4 min kvar nu!! Haha ja, jag har gått och blivit facebookspel beroende nu igen.. Jag har hållt på ett tag nu och jag har ju mina perioder, och som tur är så har jag mamma, hennes kompisar och vuxna släktingar som fortfarande spelar sånt haha. Känns bra!! 
Så det var allt om det! Annars tänkte jag även passa på att säga att igår blev en familjetripp till Linköping för lite shopping. Fick med mig en hel del fint hem tycker jag och är väldigt nöjd. Kändes dock som att jag köpte sticket, vilket jag tydligen inte ens gjorde?! Det var istället min syster som fick med sig 3 riktigt snygga stickade tröjor hem! Hon ska kanske till Linköping snart igen och då kanske hon ska köpa en vinröd stickad till mig, som hon själv köpte i någon senaps-men-som-går-mot-oranget-färg. 
Så vi började vårat äventyr med att gå på stan och jag och mamma avslutade våran stantripp genom att käka himmelsk mat på Grekiskt & Gott, andra gången vi var där och maten smakade lika underbart som jag mindes. Jag älskar det stället haha! Och om ni gillar grekisk mat så är det ett ställe jag starkt rekommenderar (om du står vid övergångsstället vid H&M med ansiktet mot Carlings, så går du bara mot höger så kommer du se det). Mums!
Vårat äventyr fortsatte i riktning mot Ikanohuset och där var det inte så värst mycket shopping för min och mammas del iallafall. Vi ville bara till IKEA för att kolla lite fint.. ;) Så nu har vi koll på hur grejerna vi redan kollat på ser ut, och inom väldigt snar framtid är det renovering som gäller, och det gillas något enormt!
Igårkväll när jag kom hem från min lilla dagsresa så begav jag mig av mot Natalie, där bjöds det på pizzakäk och ett roligt spel med en del härliga brudar. Kvällen avslutades med att bara få av oss var kvar och hade väldigt serious talks i soffan. Hade en väldigt skön kväll och det kändes bra. ♥
Första bilden är på mamma Grekiskt & Gott, andra bilden är tagen medan jag testar sängar på IKEA haha. 
 
Om lite mer än 1 timma har jag ett tränarmöte och efter det är det jobb som väntar! 
Men nu måste mina "friterade korvar" vara klara för länge sen?! Så jag måste ta mig en titt på facebook. Hoppas ni har det bra, ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback