I min egna värld

Hallå där! Hela förra veckan och den här veckan har det varit rätt så kaotiskt i mitt huvud! Jag har tappat bort grejer, och jag har glömt grejer och jag har bara varit allmänt förvirrad. Helt slutkörd i huvudet helt enkelt, fast jag har ändå klarat av att hänga med på plugget. Tyvärr så har jag i all denna förvirring tappat bort mitt usb, så jag har ett par arbeten att skriva om.. Inte så värst kul, men jag antar att det enda som finns att göra åt saken är att försöka skärpa till mig så inget mer händer.
 
Iallafall! För någon dag sen, eller tidigt igår var det nog haha, så var jag inne på astrobloggen på veckorevyn och läste något inlägg om mitt stjärnteckens kärleksår från juli och då stod det följande "Det har varit år av prövningar, svåra romanser eller kanske inga romaner alls. Komplicerade situationer och ohållbara distanser mellan dig och den du tycker om." och ååh så det stämmer! Vilka jävla år jag och den där jävla kärleken har haft haha. 
Alltså ibland är det så himla sjukt hur mycket sånt här verkligen kan stämma. Det var det jag ville säga om det haha. 

Jag måste bara säga att skolan är verkligen kul ibland!!
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske spela lite fb-spel (som jag redan suttit och gjort hela dagen..), eller se på Sons of Anarchy, eller kanske spela lite sims?!?!? Det finns så mycket att göra men så lite tid haha! 
Och imorgon är det shopping i linköping eller kalmar med mi familia som står på min to-do-list och på kvällen så är det lite sent födelsedagsfirande hemma hos Natalie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback