konstig dag

Hallå där!! Idag är inte riktigt min dag så att säga haha. Det hela började med att jag nästan höll på att köra på någon med min cykel och fortsatte med att jag nästan fick en dörr i huvudet. Efter skolan så jobbade jag, och det gick inte heller som planerat. Bland annat så råkade jag svara "aa, men vad bra" när någon sa att de inte fått sin reklam hahah. Så himla pinsamt. Och nyss fyllde jag på min vattenflaska och var påväg in till rummet, så fick jag för mig om att dricka lite vatten och så råkar jag svälja i fel strupe så jag bara spottade (sprutade*) ut allt vatten jag hade i munnen på vårat köksgolv hahaha. Jag kan lova er att det blev världens pöl... Haha fyfan! Jag ska försöka sova tidigt idag så att inget mer händer. Kan ju ha missat vatten på golvet som jag senare halkar på och dör?! Skulle faktiskt inte förvåna mig, inte som det har gått idag iallafall.. 
Fick heller inte så värst mycket gjort i skolan, jag antar att jag haft massa annat i huvudet idag?!
Så här såg jag ut på fredagskvällen. Då var det middag på Elias Steakhouse och Magic Mike på mejeriet med brudsen. Fysatan vilken bra film. Så himla snygga var dem alla... mums! På lördagkvällen blev det en tripp förbi godishuset med mi familia och så Sons of Anarchy så klart! 

Nu hade jag tänkt att luta mig tillbaka och titta på något avsnitt av mitt Sons of Anarchy. Ååh Jax älskling, du gör mig galen. ♥ Haha natti finisar! 

Kommentarer
» anida

allltid lika snygggg irre!!

Svar: du är snygg hjärtat! <3
Irini

2012-10-31 16:19:37
URL: http://anidas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback