Livet rullar på

Hallå där. Jag sitter här och lyssnar på grekisk musik och saknar Grekland något så enormt. Men förutom det är jag väldigt glad just nu, allt går liksom framåt. Det känns så himla bra! 
Idag har jag varit hur flitig som helt känns det som. Jag har hunnit jobba och trots att jag var hur trött som helst efteråt så tog jag fram engelska boken och tryckte in lite Shakespeare i huvudet. När det kändes som att det mesta fastnat så kämpade jag med min uppsats eller vad man nu ska kalla det i pedagogik, och vips så hade jag 3,5 sidor om 'hur kommunicerar jag' klara för inlämning! Pluggade även på tills onsdagens kommunikations prov och det känns nog ganska bra just nu. 
Vart jag får all energi ifrån har jag ingen aning om haha. Jag antar att det blir så när det handlar om intressanta grejer som man faktiskt har någon nytta av. :)

Imorgon är en ny dag, en väldigt lång dag faktiskt, och vi får hoppas att den inte är lika seg som de andra tisdagarna har varit. 
På torsdag står det jobb på schemat och på fredag är samhällsfesten, alltså fullt ös medvetslös!! Haha okej kanske inte riktigt 'medvetslös', men det ser iallafall ut att bli en hel del alkohol. ;)
På lördag ska jag träffa min saknade grek Josefina och hon blir även min nattgäst! På söndag är det jobb igen och det känns också bra.

Tyvärr så känns det lite skumt i halsen och det har det gjort hela dagen! Håller jag på att bli sjuk må tro? Får hoppas att jag har fel. Känns som att alla är sjuka just nu och det är det sista jag vill bli! Jag har ju sånt himla flyt med livet just nu - jag gillar skolan (någorlunda) och jag har två jobb. 

Min syster och jag, samt en osminkad liten grek redo för läggdags!
Vet att bilderna inte är lika stora men jag orkade inte försöka fixa det haha. Ni förlåter mig säkert ändå. :)

Iallafall, vi hörs när vi hörs mina vänner. Ta hand om er! ♥

Kommentarer
» josefin

sv; jag ska va rockstjärna haha :D vad ska du va?

Svar: fan vad fint! tillsammans med thilda eller? pizzabagare hahaha :D
Irini

2012-09-11 19:22:47
URL: http://josefiiijn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback