sen i fredags

Hallå där! Idag är jag så himla glad av någon anledning?! Antagligen för att allt går så himla braaaa just nu!! Faaaan vad bra!!
Jag jobbar ju som sagt måndag, torsdag och söndag så har ganska så fullt upp om veckorna. 
Jag höll på att bli sjuk i fredags, och därför orkade jag inte trycka i mig så mycket alkohol som det från början var tänkt. Så samhällsfesten var inte så kul (och onykter) som jag hade förväntat mig.. Förfesten var iallafall riktigt grym, och den firades med ett gäng härliga människor hemma hos Lisa! Hade även en hel del skrivet på mig som jag så stolt var tvungen att visa upp dagen efter i simhallen, kändes riktigt bra! 
Som ni nu förstår, så var jag i simhallen på lördagen på en utbildning och jag höll nästan på att somna när vi kollade på en film om ledarskap, herregud, det är sjukt hur trött jag var. 
Lite senare under lördagen så kom Josefina och Natalie på besök och vi hade en riktigt trevlig snackstund innan vi begav oss av mot Lisa där även Elin var för lite lördagsmys! Där bjöds det på chips, morötter och dipp och så en väldigt bra film, what to expect when you're expecting. En himla bra film med väldigt roliga, och söta, stunder! Rekomenderar starkt!
Strax efter 1 låg jag och Josefina redan i säng och somnade gott ganska så tidigt! Jag fick ta farväl av min kära vän ganska så tidigt under söndagsmorgonen, eftersom jag även då hade en utbildning som väntade mig och efter det även ett jobbpass!
Alla dessa tre skoldagar har gått himla bra för mig känner jag, de har inte varit kämpigt alls och det har liksom känts värt det (kan ha att göra med att vi fick se på film under 2-3 lektioner haha..?). I måndags jobbade jag även och så har jag suttit och nördat Sons of Anarchy nu under den senaste tiden. Igårkväll började jag på säsong två och jag måste bara säga FYFAAAAAN vad "Jax", Charlie Hunnam, är snygg. Det är galet hur tänd jag är på den mannen alltså hahah!! 
Här är en bild från förfesten, som jag snodde från Lisas fb hahah! På Lisas blogg (som jag så snällt har länkat) så finns det lite fler bilder från förfesten. Riktigt charmiga om jag får säga det själv. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback