Sommarfräscht

Jag längtar efter varmare tider. Då man kan dra på röd färg på läpparna, lite mascara på ögonfransarna, eyeliner på ögonlocken och poff så är du gorgeous. Eller varför inte gå efter den lite naturligare sminkningen med bara någon ljusrosa nyans på läpparna och ett-två lager mascara, kanske lite aprikos rouge och så är du helt sommarfräsch. Jag längtar efter att kunna gå utan smink och känna att hyn inte är längre likblek, solblekt hår och fräknar som börjar synas. 
Jag längtar tills man kan dra på sig ett par shorts. En kjol utan strumpbyxor, eller en långklänning och ett par kilklackar. Jag längtar efter gyllene hy, solbränd hy. 
Sommar. Saltvatten, sand mellan tårna, ljusa nätter, galna nätter. Ge mig sommar nu.
Jag vill ha grillkvällar med människor jag tycker om, kunna sitta ute utan att frysa. Kunna gå runt barbent och känna solen bränna där man ligger på klippan. Jag vill kunna komma hem en dag, dra av mig kläderna och se brännan som börjat ta plats. 
Jag har så mycket härliga kläder som jag vill dra fram. Somriga klänningar som jag vill ha på mig. Jag dör av längtan efter varmare tider, efter sommartider.
Kan vi åtminstone få lite vårkänslor snart? Kan träden och blommorna börja blomma lite snabbare? Så vi åtminstone får känna att sommaren är på g. Just nu känns det så himla avlägset. Den varma sommaren är så jäkla långt bort men ändå så nära, för det är ju trots allt 27:e april nu. Sommaren är bara runt hörnet och till sommaren vill man ha lite varmt väder. Sommar ska vara sommar. 

Update

Hejsan mina kära! Jag insåg nu att det var väldigt länge sedan jag hörde av mig senast och jag skäms. Hoppas inte ni känner er ledsna, svika och sårade för det är det sista jag vill då jag tycker om er så himla mycket! Hur har ni det? Rullar livet på eller har ni hamnat i en tillfällig svacka? 
Själv svävar jag på fluffiga rosa moln. Det som tyvärr dragit ner mig, endast tillfälligt så klart, från mina mjuka moln är min förkylning. En väldigt intensiv förkylning måste jag nog erkänna, då jag nu går på receptbelagd medicin för att inte spy upp mina lungor av allt hostande. Denna medicin är ganska stark och gör mig ganska lost, så om det slinker ut något sjukt så vet ni att det (antagligen) är medicinen som talar haha. ;) 
 
Sedan jag sist var här har ganska mycket nytt hänt i mitt liv. En av förändringarna är att jag gått och blivit brunhårig. Kan fortfarande inte avgöra vad jag känner för mig som ljushårig, då jag i princip hela mitt liv varit mörkhårig. Men vi får se, jag är glad att jag iallafall vågade testa något nytt. Så det känns riktigt bra! 
Var även på konsert den 15:e april tillsammans med Jules och Lisa. Imagine Dragons på Debaser Medis i Stockholm. FY FAN VILKEN MÄKTIG KÄNSLA. Herregud. Lyckan jag kände vid det tillfället är obeskrivlig. Det är nästan obegripligt vilken stark känsla musik kan ge en, helt sjukt. 

Har även hänt en massa annat positivt som gör mig väldigt lycklig just men det är alldeles för mycket för ett enda inlägg. Ska försöka bättra mig med bloggandet och lägga upp lite olika bilder från de senaste 2 månader (nästan 3) med någon söt liten beskrivning så ni blir lite uppdaterade. 
Tycker det är så synd för har så himla mycket härliga (gamla) bilder från t.ex. mina resor som jag aldrig delat med mig av här så även ni kan få njuta lite. Känns så snålt av mig att inte dela med mig av lyckoruset bl.a. Greklandbilderna ger mig till er! Men ska som sagt försöka bli bättre på det här. 
2013-04-15 Dan Reynolds, Imagine Dragons konsert
2013-04-20 ny hårfärg 

Hoppas att ni ser efter er själva, både det yttre och inre, och att ni är nöjda med erat liv just nu. För om ni inte är det så krävs en förändring och det är bara ni som kan ta steget mot ett bättre "jag", mot ett lyckligare liv. Vi hörs mina fina. ♥