Sommarfräscht

Jag längtar efter varmare tider. Då man kan dra på röd färg på läpparna, lite mascara på ögonfransarna, eyeliner på ögonlocken och poff så är du gorgeous. Eller varför inte gå efter den lite naturligare sminkningen med bara någon ljusrosa nyans på läpparna och ett-två lager mascara, kanske lite aprikos rouge och så är du helt sommarfräsch. Jag längtar efter att kunna gå utan smink och känna att hyn inte är längre likblek, solblekt hår och fräknar som börjar synas. 
Jag längtar tills man kan dra på sig ett par shorts. En kjol utan strumpbyxor, eller en långklänning och ett par kilklackar. Jag längtar efter gyllene hy, solbränd hy. 
Sommar. Saltvatten, sand mellan tårna, ljusa nätter, galna nätter. Ge mig sommar nu.
Jag vill ha grillkvällar med människor jag tycker om, kunna sitta ute utan att frysa. Kunna gå runt barbent och känna solen bränna där man ligger på klippan. Jag vill kunna komma hem en dag, dra av mig kläderna och se brännan som börjat ta plats. 
Jag har så mycket härliga kläder som jag vill dra fram. Somriga klänningar som jag vill ha på mig. Jag dör av längtan efter varmare tider, efter sommartider.
Kan vi åtminstone få lite vårkänslor snart? Kan träden och blommorna börja blomma lite snabbare? Så vi åtminstone får känna att sommaren är på g. Just nu känns det så himla avlägset. Den varma sommaren är så jäkla långt bort men ändå så nära, för det är ju trots allt 27:e april nu. Sommaren är bara runt hörnet och till sommaren vill man ha lite varmt väder. Sommar ska vara sommar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback