Update

Hejsan mina kära! Jag insåg nu att det var väldigt länge sedan jag hörde av mig senast och jag skäms. Hoppas inte ni känner er ledsna, svika och sårade för det är det sista jag vill då jag tycker om er så himla mycket! Hur har ni det? Rullar livet på eller har ni hamnat i en tillfällig svacka? 
Själv svävar jag på fluffiga rosa moln. Det som tyvärr dragit ner mig, endast tillfälligt så klart, från mina mjuka moln är min förkylning. En väldigt intensiv förkylning måste jag nog erkänna, då jag nu går på receptbelagd medicin för att inte spy upp mina lungor av allt hostande. Denna medicin är ganska stark och gör mig ganska lost, så om det slinker ut något sjukt så vet ni att det (antagligen) är medicinen som talar haha. ;) 
 
Sedan jag sist var här har ganska mycket nytt hänt i mitt liv. En av förändringarna är att jag gått och blivit brunhårig. Kan fortfarande inte avgöra vad jag känner för mig som ljushårig, då jag i princip hela mitt liv varit mörkhårig. Men vi får se, jag är glad att jag iallafall vågade testa något nytt. Så det känns riktigt bra! 
Var även på konsert den 15:e april tillsammans med Jules och Lisa. Imagine Dragons på Debaser Medis i Stockholm. FY FAN VILKEN MÄKTIG KÄNSLA. Herregud. Lyckan jag kände vid det tillfället är obeskrivlig. Det är nästan obegripligt vilken stark känsla musik kan ge en, helt sjukt. 

Har även hänt en massa annat positivt som gör mig väldigt lycklig just men det är alldeles för mycket för ett enda inlägg. Ska försöka bättra mig med bloggandet och lägga upp lite olika bilder från de senaste 2 månader (nästan 3) med någon söt liten beskrivning så ni blir lite uppdaterade. 
Tycker det är så synd för har så himla mycket härliga (gamla) bilder från t.ex. mina resor som jag aldrig delat med mig av här så även ni kan få njuta lite. Känns så snålt av mig att inte dela med mig av lyckoruset bl.a. Greklandbilderna ger mig till er! Men ska som sagt försöka bli bättre på det här. 
2013-04-15 Dan Reynolds, Imagine Dragons konsert
2013-04-20 ny hårfärg 

Hoppas att ni ser efter er själva, både det yttre och inre, och att ni är nöjda med erat liv just nu. För om ni inte är det så krävs en förändring och det är bara ni som kan ta steget mot ett bättre "jag", mot ett lyckligare liv. Vi hörs mina fina. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback