1 februari

Det var meningen att det här inlägget skulle komma upp i fredags men det gjorde det tydligen inte.. Så jag lägger upp det nu hehe. :) 

Hallå där mina fina!
Har precis lirat klart ett LoL-game och tänkte bara titta förbi här en snabbis och skriva lite.
Oj, vad alla ska hålla på och kära ner sig nuförtiden, känns lite som en epidemi. Det kanske det förresten är? Man får akta sig så man inte blir smittad :S Hahha åh jag klarar inte ens av min egna ironi längre. 
Igår insåg jag att det snart är dags för alla hjärtans dag igen och tänkte fråga två av mina favvisbrudar ifall vi skulle ses då, äta lite middag och mysa! Men sedan insåg jag att denna dag faller på en torsdag och att jag jobbar då. Inte för att jag planerat att göra någonting viktigt eftersom jag inte har någon "viktig" att göra det med (förutom mina brudar då såklart!♥) och det hade inte gjort så mycket ifall jag bara legat hemma ensam. Men nu kommer alla simskolebarn och föräldrar inse hur ensam och sorlig jag är som är "ensam" på alla hjärtans dag och jobbar. Känns ju lite depp måste jag nog erkänna haha! ;) Äh, det är nog inte hela världen. 
Något mer som stod på schemat igår var jobb och efter det så hände inte så mycket mer. När jag kom hem var jag som vanligt helt slut så fick i mig lite mat, spelade farmville och sedan hade klockan blivit så pass mycket att det var dags att lägga sig.  
Idag valde jag att ha en väldigt lung dag i skolan (haha) eftersom jag kände att jag inte riktigt orkade med allt det "seriösa". Kan bli så ibland men det är bara att ta igen förlorad pluggtid vid ett senare tillfälle och skylla sig själv.
Förövrigt har jag tänkt att dra mig förbi mejeriet där det är dags för spökhus igen! Sedan har jag planerat att mysa lite med Johanna och Elin, kanske även Mathilda, till en skräckis. Ser fram emot en läskig kväll hihi med ett par toppenmänniskor. :) Ha en bra första februari mina fina. Vi hörs. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback