11-15 januari

Hallå där mina fina! Tänkte bara berätta vad jag har haft för mig sedan jag senast hörde av mig för några dagar sedan. I fredags var jag som sagt på förfest hemma hos Lisa med henne och Julia, vi fixade oss och över en mumsbit och lite alkohol pratade vi om allting mellan himmel och jord. Sedan begav vi oss av till Alice där en fest var i fullgång. Jag var nog hemma redan runt 2 någon gång. Hade hur som helst en riktigt bra och rolig kväll som bjöd på väldigt mycket skratt och sång med ett gäng toppenmänniskor = lyckad fest! 
Lördagen spenderade jag i sängen framför datorn. Hur skönt som helst att bara få vila ut och återhämta sig efter en ganska så hektiskt vecka (allting blir stressigt när man inte sover tillräckligt bra om nätterna). Kvällen spenderade jag över skype med Lisa samt några games på LoL. Körde även min första riktiga match mot andra människor och det gick väl.. sådär hahah! Inte en av mina bättre matcher måste jag nog erkänna. ;) Men jag lär mig iallafall! Man blir ju trots allt bättre med tiden. :) 
På söndagen var det jobb hela eftermiddagen, simningen är nu igång och jag ser fram emot ännu en termin med mina kära kollegor och "barn". :) 
I måndags blev det för ovanlighetens skull en promenad bort till jobbet eftersom pappa jobbade och inte kunde skjutsa, om jag ska vara ärlig så var det riktigt skönt faktiskt. Så det var alltså vad dagen bjöd på, några timmars jobb! Mitt humör varierade ganska så mycket måste jag erkänna haha, vissa människor är så oerhört provocerande!! Men i slutet så fick iallafall både jag och Natalie oss ett riktigt gott skratt! När jag kom hem tryckte jag i mig lite mat och begav mig sedan för ett pass på gymmet. Var så trött så kunde knappt fokusera på träningen, inget vidare pass! Men ett pass är bättre än inget pass. :) 
Idag är det tisdag och skolan har varit ganska så seg. Har inte alls fått mycket gjort och det känns ju lite surt. Sista lektionen bestod dock av film, The Last Supper och tillslut kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Vi fick sluta tidigare och det kändes superskönt. När jag kom hem åt jag lite middag, spelade farmville och sedan sov jag middag. Riktigt skönt att få sova middag måste jag erkänna. Direkt efter att jag vaknade tog jag tag i mitt liv och fick äntligen klart en bokredovisning, vilket betyder att jag nu har avslutat en förlängd kurs och det känns så jävla toppen!! Nu kan jag äntligen lägga allt fokus på de pågående kurserna och slippa oroa mig över en gammal kurs från något som var ett skitår. 

Är riktigt trött nu, så ska nog köra något game på LoL bara samt titta till min farmville och sedan ska jag nog försöka lägga mig! Natti mina fina. 

här har ni massor av festbilder från i fredags som ni kan skratta åt! samt en inte lika rolig på mig från dagen efter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback