16-25 januari

Hallå där mina kära! Det var ett tag sen sist men idag är jag här igen. :) Ikväll har jag varit på gymmet och eftersom det är så kallt att gå dit så drog jag över ett par tights över mina träningsbyxor och bytte ut mina vanliga kära kängor mot ett par som är snäppet tjockare, dessa är även 2 stolekar förstora vilket betydde att jag halkade hela vägen till gymmet haha! Kan inte ha varit någon vidare vacker syn men men..
Kom nyss ut ur duschen och är helt slut i kroppen. Snart ska jag nog ta mig ett litet mellanmål och jag tänkte bara kika in här innan så jag kan checka av det på min to-do-list. 

Så vad har jag haft för mig? I princip ingenting, händer inget speciellt i mitt liv längre och skönt är väl det haha. Jag har varit på actic en hel del samt även jobbat några gånger. Förra lördagen hade även jag, Johanna och Elin tjejkväll, vilket bjöd på god middag, mys, film och massa snack. Så himla länge sedan bara vi tre var och gjorde något sådant, borde egentligen ske mycket oftare. I tisdags träffade jag min saknade vän Emil som flyttat tillbaka till Västervik igen och vi tog oss en fika på Tant Grön och pratade om lite allt möjligt. :) 
Ja juste ja!!! Jag och Elin J testade även vattengympa i onsdags, SÅ HIMLA KUL! Haha visst var majoriteten gamla tjocka tanter but so what?! Alla (som jag såg) kämpade på stenhårt och både jag och Elin tyckte det var superjobbigt men samtidigt jätteroligt och vi har absolut planerat att gå fler gånger! Längtar redan till nästa gång faktiskt. :) 
Vad mer? Har inte så mycket mer att berätta förutom att vi imorgon ska ha klassfest. Hoppas på en väldigt trevlig och rolig kväll! :) 
här har ni lite bilder från de senaste 9 dagarna, vissa vackrare än andra, hehe. Enjoy och ha det superbra! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback