5 - 11 januari

Hej hörni! :* Det var några dagar sen sist, men idag är jag tillbaka igen! Vad har jag haft för mig? Jag har hunnit träna några gånger (vilket har lett till en sådan enorm träningsvärk, och eftersom jag hela tiden pushar på med nya övningar på olika muskler så har jag haft träningsvärk enda sedan vi hördes senast..), haft tränarmöte & lite tester inför den nya terminen med VSS, jag har jobbat några timmar en måndag, fått tillbaka ett matteprov som gick riktigt bra?! Fick ett C, gränsfall till B. Och i vanliga fall brukar jag knappt få E.. herregud, stödmatten har verkligen gjort sitt!! I onsdags tog jag och Albin en fika på stan efter skolan. Däremot har jag inte hunnit titta så mycket på serier, något avsnitt av Prison Break och Modern Family, men inte mer än så. :S Men däremot så tittade jag igår på Pitch Perfect. Musikaler är inte riktigt min typ av film, men den var så himla grym hahaha, riktigt kul film! 
Förövrigt har min sömnbrist förvärrats. Har tydligen börjat prata ännu mer i sömnen just nu. Inte ett dugg förvånad faktiskt.. Måste skärpa mig haha! 

Tog fram min cykel igen för "våren" och började cykla i tisdags. Och så ska det såklart börja snöa så man inte längre kan cykla! Imorse försov jag mig och blev tvungen att ta cykeln genom snön. När jag skulle hem från skolan så hände så mycket hemskt under de 800 meter som jag har hem att det är skrattretande.. Det börjar med att precis när jag skulle hoppa på cykeln så halkar jag och ramlar och skadar knät. Hamnar i Willys-kön i kanske 10 minuter och har tre killar helt tätt intill bakom mig, seriöst de stod så nära att jag trodde att en av dem försökte lyssna på min musik genom mina hörlurar... Snacka om att interrupta någons privata space, jätte obehagligt!! Ska hoppa på cykeln igen men inser att cykelstödet fastnat i pedalen så spenderar 5 minuter till att försöka få loss den. Skosnöret går upp, en bil får för sig att vända bilen i en korsning och gör så att jag nästan kör på en tant och jag är påväg att halka och ramla igen. Precis utanför mig träffar jag Ellen och tar av mig hörlurarna, precis när jag ska gå ropar hon att de har fastnat i mitt hjul. Herregud vilken jäkla resa haha, fan vad jag svor! Så nu är jag färdigcyklad ett tag framöver. Tänker inte riskera att bryta ett ben, eller två!

Ikväll ska jag först dra till Lisa tillsammans med Julia där det bjuds på lite smått och gott tillsammans med alkohol och senare drar vi på fest hem till Alice. Ser fram emot kvällen även fast jag är sjukt trött just nu. Ha det bra mina fina och akta er för halkan, den är lurig. Vi hörs ♥
har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på. :/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback