en himla skön dag

Hallå där mina fina! Just nu är jag helt ensam hemma, vet inte riktigt vart min pappa eller syster tagit vägen, och det tycker jag är väldigt skönt! Tvingade upp mig själv vid halv 3 "imorse", väldigt plågsamt med tanke på att jag inte somnade förens efter 4. Försöker vända tillbaka på dygnet, och gick och la mig redan vid 2, men kunde inte sova!!! Det är ganska kämpigt måste jag ta och erkänna haha, men jag ska klara det! :)
Imorse så fick jag iallafall sms, det kändes som att klockan var 6 och jag förbannade den människan som fick för sig att skicka sms så tidigt. När jag vaknade vid halv 3 visade det sig att jag hade fått sms klockan 12 från telia.. 
Har förövrigt fetaste jäkla träningsvärken i framsida lår och rumpa, känns riktigt jäkla bra måste jag få erkänna! Jag kanske inte går så fint och det må göra ont, men det är fan ett bevis på att jag kämpat hårt! 
 
Sedan jag vaknade har jag iallafall hunnit köra två games med Lisa, som gick väldigt bra! Åt precis dagens första måltid så nu är min mage mätt och belåten. Nu har jag iallafall tänkt att läsa ut en av mina böcker, och förhoppningsvis så lär 1,5 h intensiv läsning räcka. :)
Så nu ska jag ta tag i det. Vi får höras, ha det så bra! ♥
ibland tar jag bilder på mig själv när jag inte kan sova, för att få tiden att gå liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback