Nej tack till kärlek.

Under det gångna året har jag förändrats så himla mycket. Jag har brytit ihop så många gånger, jag har förlorat väldigt nära och gamla vänner, jag har gått sönder gång på gång. 
Men allt jag gått igenom har gjort mig starkare, annorlundare. Jag har förändrats, störstadels till det bättre. Men mitt förflutna har även förstört för mig, det har förstört relationer. Jag bygger upp murar som stänger ute folk, människor som vill mig väl, som önskar mig lycka. Jag håller hårt i dessa murar och låter inte vem som helst komma in, varför riskera att bli sårad igen? 
Det har kommit folk som jag stött bort för att jag inte vågar riskera min egen lycka, min egen hälsa. Det gick åt helvete sist, vill inte hamna där igen.
Jag vill inte gråta mig till sömns i månader, drömma mardrömmar, bara för att någon jag en gång älskade bestämt sig för att såra mig på värsta möjliga sätt. Jag vill inte gå igenom det bara för att några människor, som en gång betydde världen för mig, bestämt sig för att bli svin och skada mig. Jag orkar inte med kärlek. Kärleken har huggit mig i ryggen. 
Tack så mycket för att du sårade mig. Och tack så jävla mycket för alla ärr och öppna sår. Och jag får inte glömma att tacka för alla tomma ord och lögner! Dem gjorde ont dem med, det sitter liksom kvar. Det vill inte riktigt lämna mig i fred. 

Jag vill inte bli sårad, jag vill inte ha ont. Jag vill inte gråta. Jag vill inte. Så jag säger 'nej tack' till kärleken, gång på gång. 

Anledningen till att jag skriver det här är för att rensa allt från huvudet. För att kunna släppa taget om det negativa som hänt under 2012. Det spelar ingen roll om någon läser eller inte, vill bara få det ur mig. Ha ett underbart år mina kära, och ta hand om er. Låt inte folk uttnyttja er och behandla er som att ni är intet värda. ♥

Kommentarer
» thilda

You are strong girl!
Du klarar det även att det är svårt:* Kämpa för det är du värd!!

2013-01-01 23:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback