tisdag-onsdag 2013

Hallå igen! Igår så väckte mamma mig vid halv 3, då tyckte hon att det var dags att vakna. Då var jag helt jäkla öm i hela kroppen efter nattens bravader.  Vi åt massa gott och skar även i nyårskakan, myntet gick till huset. Sedan råkade jag tyvärr sparka sönder en glasskål.. Så där kom lite otur, men vi får hoppas att det bara var det! Jag och Lisa lirade även några game på LoL och vann en hel del! Kändes riktigt bra. Även Oscar hoppade in i ett game och ville spela med oss. :) Sista gamet höll på till 20 i 4, och då bestämde jag mig för att försöka sova. Somnade dock inte förens 5, och det var ju inte lika roligt. 
Idag var det istället pappa som bestämde sig för att sitta och peta på mig tills jag vaknade, då var klockan efter 3. Inte så himla skönt precis. Vaknade iallafall till slut och bestämde mig för att dra och gymma med systra mi. Fick mig ett fetingpass så mina ben är helt slut, och det däremot kändes riktigt jäkla bra! När jag kom hem tog jag mig en riktigt välbehövlig dusch haha! Tvättade bort svettet från träningen, gnuggade bort målningarna från mina armar och försökte få bort champagnen som någon fick för sig att spruta rakt på mitt hår på nyår! Så nu känner jag mig mycket fräschare, ganska så förståeligt va? haha ;)
 
Är fortfarande helt slut i benen. Så resten av kvällen ska spenderas i min säng. Har dock inte bestämt mig för om jag ska se någon serie, lira LoL eller se om Burlesque igen. ;) Har även lite plugg som måste göras.. So much to do and so little time!! Vill inte att lovet ska ta slut, vill ha lov för alltid!!!!! 
Förresten, det var inte jag som "bloggade" under nyår. Det var två av grabbarna på festen som fick för sig att det är kul att blogga från mobilen och ville testa på det samtidigt som de gav er en "hälsning". Så nu vet ni haha. :) 
Anyway, vi hörs mina fina. Hoppas att erat hår har varit toppen hittills. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback