We're going to be just fine

Hejsan! Till att börja med så vill jag bara berätta att jag blev så jäkla glad när jag kom hem med dygnsura kängor (som nu ligger på tork..) efter en kämpig hemväg och ser att någon köpt en choklad och lagt på köksbordet, till mig!! Ååh vilken lycka, har haft ett sådant chokladsug ända sedan igår och kunde äntligen få slut på mitt lidande. Åh du himmelska choklad, vad jag älskar dig! ♥ 
Sist jag tittade in här nämnde jag att jag skulle på klassfest och det var precis det min lördagkväll bestod av! En hel del alkoholintag, snack, skratt, drickspel (så som pyramiden, beerpong och ölspelet) och musik. Förutom att jag ramlade i någon brant trappa (vilket betyder ett rejält blåmärke på rumpan och en fortfarande skadad arm), sprang ute utan jacka, blev "lite" ledsen (hehe) så hade jag en riktigt toppenkväll med bästa klassisarna
Söndagen bestod av jobb, vilket var väldigt kämpigt med tanke på min skadade arm. Kunde liksom bara använda ena armen haha. När jag kom hem var jag helt slut och somnade därför rätt så skapligt. 
Dagen efter var det måndag vilket betyder det "gamla" vanliga: skola, arbete och actic. När jag kom hem på kvällen var jag alldeles för slut för att klara av att plugga inför tisdagens prov så jag struntade i det.
På tisdagen hade jag alltså svenskaprov, gick väl lite som det gick men men! Känner inte så stor ånger, ibland får man prioritera saker och jag tyckte det provet var onödigt. Gick äntligen och hämtade ut min kära biljett inför Imagine Dragons!! ÄNTLIGEN. Sov även middag några timmar eftersom jag inte alls mådde bra, hade jätte ont i ögat igår och trodde jag skulle bli sjuk. Senare under kvällen var jag väldigt flitig och kämpade på med att få klart ett CV inför sommarjobb i några timmar. 
Idag har jag skrivit en muntlig bokrecension (vilket nästan är en halv skriftlig) samt haft spanska glosor. Nu har jag även packat väskan inför kvällens träningspass som är först lite gym och sedan vattengympa med några stycken. Bortsett från min magsmärta så ser jag fram emot det något så enormt. :) 
Adios mina vänner, hoppas ni har en fortsatt bra dag. :) 

Kommentarer
» thilda

jag tycker om dig väldigt mycket ska du veta min lilla grek :*

Svar: jag tycker om dig med hihi!! <3
Irini

2013-01-30 19:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback