En längtan

Tjena godbitar! Hoppas ni har det superbra? Idag är en sorgens dag och mitt ungdomshjärta fäller en tår för alla unga som tvingas genomlida det ena nationella provet efter det andra, gång på gång, år efter år. Har dock tagit mig igenom båda delarna i mattenationella idag och hoppas på ett resultat som tyder på att jag klarat det. Den där stressen och ångesten som tynger ens späda axlar inför varenda satans nationellt prov är ingen lätt börda att bära. Men snart är alla prov, uppsatser, muntliga redovisningar (och gud vet vad mer) slut för denna termin och då får vi äntligen gå på det efterlängtade sommarlovet! Då ska vi njuta, fyfan vad vi ska njuta. Var dag bättre än den förra. Varför då? Jo, för att det är vi alla fan i mig värda
Har ni planerat att göra något speciellt i sommar? Några bokade resor eller andra semesterplaner kanske? Grillfester, fester, sol, bad, alkohol, kärlek, bara ben, dans, musik och glädje - är detta några ord ni tänker förgylla denna sommar med? Om inte; det borde ni. Det är ni värda. All lycka i världen är ni värda, för att ni är så jäkla grymma. 
Lägg resten av livet på hyllan för en stund, en sommar, och lev i nuet. Glöm att skolan börjar igen i höst. Glädjs av det som skall komma, glädjs av sommaren. För sommaren är riktigt bra, precis som ni. 
Snart hörni, snart är det dags. Om någon vecka går vi på lov. Det är 13 skoldagar kvar nu. Kämpa på nu, in i det sista, och få allt gammalt arbete gjort, skicka in det och känn hur ångesten sedan lämnar erat sinne. Känner ni längtan av frihet? Ta tag i det arbetet och njut sedan av lättnaden. Kom igen, det klarar ni! 
här har ni två bilder från förra årets midsommarfirande. 
Vi hörs när vi hörs. Ta hand om er och peppa inför sommarlovet. Snart är det här igen. Puss. ♥

En väldigt framgångsrik söndag!

Det är dagar som dessa som jag känner att livet går bra, att det rullar i rätt riktning. Att jag är bra. Ni vill säkert veta vad det är som får mig att känna mig tillräcklig och det ska jag berätta. 

Idag har jag känt att jag hunnit med en hel del "viktiga" saker, sånt jag behöver göra. Stressfritt. Jag har varit i Tindered och lunchat med mamma och pappa för att fira både den grekiska påsken som är idag (glad grekisk-påsk hörrni ♥) och min namnsdag. Vi pratade om lite allt mellan himmel och jord och det var faktiskt väldigt trevligt. Lite mysigt sådär. När jag kom hem drog jag mig till gymmet där jag körde på efter nästan 3 veckors uppbehåll. Det var riktigt kämpigt med tanke på bristen av träning och sömn men jag klarade det väldigt bra. Avslutade sedan passet med lite stretching och insåg till min förfäran hur stel jag återigen blivit. En sammanfattning av mitt nuvarande tillstånd? Stel, dallrig och klen. Good job girl! 

Åkte hem och försökte få ner lite grillat i magen och sedan begav jag och mammi oss av mot en av hennes vänner. Där bjöds det på frappé i stekande sol och till min förvåning höll jag på att smälta bort pågrund av värmen, snacka om surprise haha! ;) Nu har jag iallafall bränt sönder min bröstkorg och det ser helt sjukt ut eftersom jag "solat" i linne... Stackars lilla bleka mig. :( 

Sedan jag kom hem har jag tagit ett långt avslappnande bad, epilerat benen (hej mitt namn är Irini och jag är epilerings-beroende. "Hej Irini!") och pluggat sönder inför morgondagens spanska np. Skrev även klart en gammal uppsats i kommunikation, så det känns jätte skönt att få bocka av det från listan! 
Har haft ett sådant jäkla pluggsug efter det där badet och det känns så jäkla bra! Tyvärr hade jag inga fler böcker hemma vilket gjorde att jag inte kunde göra klart någon mer gammal uppsats. :( 

hahah kände mig tvungen att ladda upp den fulaste av "solbilderna" jag hade på mig själv. Fan vad jag är stilig! 

Nu ska jag iallafall plugga lite till på spanskan så det verkligen fäster sig (åtminstone till morgondagen) hehe. Har såklart tänkt att berätta om andra dagar som jag "skippat" att skriva någonting om, eventually. Så det är bara att ni kopplar av i väntan på nästa inlägg. Ha det bra mina kära. Lycka till med allt pluggande och för er som gör NP; kämpa på. Ni klarar det här! Natti. ♥


chillax @ valborg

Godkväll mina kära! 
Tänkte bara ta och höra av mig lite, skriva lite grann. Hur har ni haft det? Det var ju valborg igår. Hittade ni på något kul? Själv spenderade jag mestadels av kvällen med att gå hehe. Det började med grillning och lätt alkoholintag tillsammans med lite trevligt folk hos Adam, när det blev kyligt drog vi oss vidare till Lucas där det kom lite mer folk.  Drickandet fortsatte och Lucas hade två ypermysiga små hundar, mops, hemma. Själv spenderade jag mest tid tillsammans med den svarta och eftersom vi inte visste namnet på den så döpte jag gullet till Black Beauty. Ja, efter hästen. Vad sägs om det?! 
Vi stannade nog bara i någon timma och sedan började vandringen tillbaka till Adams place! Påvägen dit och där hände två olyckor som gjorde mig väldigt ledsen men som tur var gick det över efter ett tag! När gråtandet avtog (ja, jag grät. Fy vad vek!) så satt jag i köket med lite grabbar och snackade skit. Ganska roligt faktiskt haha! :) 
Mina favvisbröd, Elin och Johanna, och Elin P tittade förbi precis när festen tog slut, så vi drog istället till Corner med ett annat skojigt gäng.
Kvällen slutade med att hälften av oss som kom till Corner var kvar och runt 1 var jag hemma igen. Avslutade natten med ett game tillsammans med Ceffe och en hel del oroande för en nära vän
Min sammanfattning av årets valborgfirande? Firandet var väldigt skoj lite till och från, så jag är helt klart nöjd med kvällen! :)

bild 1: jag / bild 2: jag, Ceffe och Lucas
hahah alltså vet inte varför jag ser så jävla mongo ut på andra bilden men whatevsssss. Ni förlåter mig väl?! Jag bjuder ju trots allt på mig själv... 
me and my homie Black Beauty. (och så Adam i bakgrunden hehe)