chillax @ valborg

Godkväll mina kära! 
Tänkte bara ta och höra av mig lite, skriva lite grann. Hur har ni haft det? Det var ju valborg igår. Hittade ni på något kul? Själv spenderade jag mestadels av kvällen med att gå hehe. Det började med grillning och lätt alkoholintag tillsammans med lite trevligt folk hos Adam, när det blev kyligt drog vi oss vidare till Lucas där det kom lite mer folk.  Drickandet fortsatte och Lucas hade två ypermysiga små hundar, mops, hemma. Själv spenderade jag mest tid tillsammans med den svarta och eftersom vi inte visste namnet på den så döpte jag gullet till Black Beauty. Ja, efter hästen. Vad sägs om det?! 
Vi stannade nog bara i någon timma och sedan började vandringen tillbaka till Adams place! Påvägen dit och där hände två olyckor som gjorde mig väldigt ledsen men som tur var gick det över efter ett tag! När gråtandet avtog (ja, jag grät. Fy vad vek!) så satt jag i köket med lite grabbar och snackade skit. Ganska roligt faktiskt haha! :) 
Mina favvisbröd, Elin och Johanna, och Elin P tittade förbi precis när festen tog slut, så vi drog istället till Corner med ett annat skojigt gäng.
Kvällen slutade med att hälften av oss som kom till Corner var kvar och runt 1 var jag hemma igen. Avslutade natten med ett game tillsammans med Ceffe och en hel del oroande för en nära vän
Min sammanfattning av årets valborgfirande? Firandet var väldigt skoj lite till och från, så jag är helt klart nöjd med kvällen! :)

bild 1: jag / bild 2: jag, Ceffe och Lucas
hahah alltså vet inte varför jag ser så jävla mongo ut på andra bilden men whatevsssss. Ni förlåter mig väl?! Jag bjuder ju trots allt på mig själv... 
me and my homie Black Beauty. (och så Adam i bakgrunden hehe)

Kommentarer
» josefin larsson

haha sötaste hunden jag sett!

Svar: hen var helt underbar hahah :D :*
Irini

2013-05-10 22:08:16
URL: http://hejjossa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback