En längtan

Tjena godbitar! Hoppas ni har det superbra? Idag är en sorgens dag och mitt ungdomshjärta fäller en tår för alla unga som tvingas genomlida det ena nationella provet efter det andra, gång på gång, år efter år. Har dock tagit mig igenom båda delarna i mattenationella idag och hoppas på ett resultat som tyder på att jag klarat det. Den där stressen och ångesten som tynger ens späda axlar inför varenda satans nationellt prov är ingen lätt börda att bära. Men snart är alla prov, uppsatser, muntliga redovisningar (och gud vet vad mer) slut för denna termin och då får vi äntligen gå på det efterlängtade sommarlovet! Då ska vi njuta, fyfan vad vi ska njuta. Var dag bättre än den förra. Varför då? Jo, för att det är vi alla fan i mig värda
Har ni planerat att göra något speciellt i sommar? Några bokade resor eller andra semesterplaner kanske? Grillfester, fester, sol, bad, alkohol, kärlek, bara ben, dans, musik och glädje - är detta några ord ni tänker förgylla denna sommar med? Om inte; det borde ni. Det är ni värda. All lycka i världen är ni värda, för att ni är så jäkla grymma. 
Lägg resten av livet på hyllan för en stund, en sommar, och lev i nuet. Glöm att skolan börjar igen i höst. Glädjs av det som skall komma, glädjs av sommaren. För sommaren är riktigt bra, precis som ni. 
Snart hörni, snart är det dags. Om någon vecka går vi på lov. Det är 13 skoldagar kvar nu. Kämpa på nu, in i det sista, och få allt gammalt arbete gjort, skicka in det och känn hur ångesten sedan lämnar erat sinne. Känner ni längtan av frihet? Ta tag i det arbetet och njut sedan av lättnaden. Kom igen, det klarar ni! 
här har ni två bilder från förra årets midsommarfirande. 
Vi hörs när vi hörs. Ta hand om er och peppa inför sommarlovet. Snart är det här igen. Puss. ♥

Kommentarer
» Emmy

Vad gör vi denna midsommar?! :D

Svar: vi kör på våran årliga tradition: äter god mat, klär midsommarstången och massa bus. :D :*
Irini

2013-05-24 16:52:45
URL: http://emmydahlqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback