realist

Hallå där mina fina! 
Jag måste verkligen ta tag i det här och bli bättre på det här med bloggande.. Jag är ju helt värdelös på att hålla det uppe! Jag har så mycket att säga, men det känns som att jag inte riktigt har någon energi för att skriva ut allting. Jag har ingen energi till att rensa huvudet, ingen kraft att dela med mig av alla tankar som kretsar i mitt huvud.
 
Sedan jag träffade min älskade Albin, har så himla mycket förändrats i mitt liv. Han är underbar och han gör mig så in i bomben l.y.c.k.l.i.g, på riktigt verkligen. Fasen vad jag är kär i den killen. Det är helt galet alltså.
Förutom att lycka har blivit en så stor del i min vardag och att Albin är den jag helst av allt spenderar mina vakna timmar med så har även mitt tankesätt förändrats något så enormt. Han har väckt så otroligt många nya tankebanor, fått mig att öppna ögonen för verkligheten och för verkliga problem som man kanske oftast bara förbiser. Sådana problem som man kanske inte riktigt vill släppa in, för att det gör så jävla ont att inse att detta onda och hemska faktiskt är verklighet. 
Alltså jag fattar inte hur jag, som så många andra, har gått så otroligt många år och bara blundat, haft denna jävla illusion i huvudet om att verkligheten ser ut på ett sätt som är så jävla långt ifrån den verkliga bilden. Fattar inte hur jag kunnat låta folk trycka in så mycket falskhet och lögner i mitt huvud, och främst av allt kan jag inte fatta hur jag i så jävla många år gått runt och trott på allting. På denna såkallade "universiella sanning". 

Albin har öppnat mina ögon. Och när jag vågade ta första steget och släppa taget om min så kallade "realistiska" syn på mänskligheten och världen, så öppnades även mina ögon för andra verkliga problem. Jag ser nu världen med helt andra ögon. Det är helt sjukt egentligen hur många år jag spenderat på att gå och låtsas, blunda och tro mig veta och förstå mig på verkligheten. Jag är så glad för att denna helt fantastiska och godhjärtade människa förändrat mig och mina tankar och fått mig att se verkligheten som den är. Se verkligheten på riktigt, utan ögonbindel. 
2013-07-20 Torrö med Albin, Lisa och Oscar
detta är människan som gjort mig till realist 
 
Jag hoppas verkligen att ni alla gör som jag och tar er en återställare och tänker till ordentligt, hur ser ni på världen egentligen? Öppna era ögon och se er omkring ordentligt. Är denna syn realistisk och mänsklig, eller är den helt åt helvete snedvriden och förpestad? 
Ha det bra och ta hand om er. Så hörs vi när vi hörs. Jag ska som sagt försöka bli lite bättre på det här med bloggande. Puss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback