Ett bortglömt inlägg - 2013.06.29

Loggade in för att blogga och precis när jag skulle skriva ett inlägg så hittade jag det här halv-färdiga-inlägget väntandes. Jisses amalia, hur länge har det här legat och väntat? Detta måste ha varit från slutet av juni!! Har lämnat texten precis som den var men lagt till lite bilder. Hoppas det inte gör någonting! 
Här kommer den iallafall, några månader försenad:
 

Hallå där alla fina! Hur har ni haft det? Det var ett tag sedan vi hördes sedan och det ber jag om ursäkt för. Sista skolruschen var ganska tung och har haft fullt upp med både det ena och det andra. Men nu har jag lite tid kvar innan dagens arbetspass. 
Kom precis hem efter att ha spenderat mestadels av helgen hos min favvis. Igår åt jag i princip bara ute. Efter att jag kommit hem från Albin på morgonen så gick jag, mamsen och Eftis ner på stan och tittade runt lite. Blev även årets första Subway-macka och så testade vi på det nyöppnade Espresso House. Min kalla kaffe var helt klart godkänd! Mumssss. Dock blev det alldeles för mycket då jag omedvetet hade beställt en stor. Lite besviken på personalen för bristen på information men antar att det är för att det är så pass nytt? Hängde lite med Albin efter stan och på kvällen gick vi ut och åt på Morella. Väldigt gott och trevligt att dra ut sådär med min grabb. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback